Start Starta E-handel? Ny hemsida Utveckla App? Våra tjänster Kontakta oss
Utveckla appar
Funktioner & möjligheter
Iphone, Android
Referenser
Priser


Låt vår konsult ringa dig!

Referenser

Vi har fler än 600 nöjda kunder inom IT-utveckling. Den sista tiden får vi många förfrågningar inom apputveckling. Idag har vi skapat appar inom:

Kundsystem
Konsumentnytta
Affärssystem
Intranät
Onlinespel
Online dajting
Kost och välmående
Kupong & rabattsystem
Tjänsteförmedlning
+ mycket mer

 
 
Här har du några exempel på kunder som beställt appar från oss under hösten 2012:
(sök på appstore alt. Android)
 
sök: Recibo
Recibo är ett kvittohanteringssystem för företag. Med denna app kan man ladda upp sida kvitton och sedan hantera dem direkt i appen alt. på webben. Applikationen autokonterar kvittona och bokföringen blir enklare och billigare för företagaren. 
 
sök: Dressme
Denna app är en digital garderob. Man kan fotografera kläder när man är ute och shoppar, sedan testa dem direkt i applikationen samt matcha olika plagg med varandra.
 
sök: Lify
Lify är ett socialt välgörenhetskoncept som är ihopbyggt med Facebook. Men Lify app kan man skapa trådar och göra bidrag till olika välgörenhetsorganisationer. Alla kan skapa trådar som sedan andra kan bidra pengar till. 
 
sök: Stopeat
Stopeat är en app som utbildar folk i att sluta äta småmat. Appen uppdateras helt via ett backend av ägaren som ständigt kan fylla på med viktig information, som sedan visas direkt för de som har appen. 
 
sök: Stopstress
Stopstress fungerar likt Stopeat, men här har du möjligheten att ladda upp bilder på saker som stressar dig för att sedan förstöra dem. Ladda ner och prova, den är gratis! 
 
sök: Utgång
Med Utgång kan du finna nattklubbar i närheten av den plats du befinner dig. Du kan "connecta" med klubbar, ge dem betyg, visa att du ska dit och mycket annat. Appen är ett perfekt stöd för den som vill finna ett lämpligt uteställe efter sin egna smak. 
 
IPAD:
sök: Stadsuppdraget
Stadsuppdraget är ett socialt IPAD spel, där man ska lösa uppdrag med frågor&svar, bilder och utmaningar. Via en interaktiv karta finner man uppdrag och på tid ska man lösa så många man klarar av. Appen är till för företag/kickoffer m.m. som kan spela live mot varandra runt om i Sverige. 
 
Läs mer om:
 
Referenser Utveckla app? Våra apputvecklare


Meny

Apputveckling
Starta E-handel
Professionell hemsida
Sökmotoroptimering
Om Företaget
Våra tjänster
Support
Kontakt
Kontakt information

Textpress Media Group AB
Vxl. 08 555 36 221
E-post: info@textpress.se

Textpress Media Group AB
Strandbergsgatan 61
112 51 STOCKHOLM